Αυτή τη φορά ψηφίζω

Αυτή τη φορά δεν αρκεί απλώς να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον: Aυτή τη φορά θα πρέπει να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη. Για το λόγο αυτό, αυτή τη φορά δεν πρέπει απλά να ψηφίσεις, αλλά να πείσουμε κι άλλους να ψηφίσουν. Γιατί όταν ψηφίζουν όλοι, κερδίζουν όλοι.

Γιατί πρέπει να ψηφίσετε

Όπως συμβαίνει με όλες τις εκλογές, η ψήφος στις Ευρωεκλογές έχει να κάνει με το μέλλον που επιλέγουμε για τον εαυτό μας.

Η ψήφος σας επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφασίζει για θέματα που έχουν αντίκτυπο στην καθημερινή σας ζωή
Η συμμετοχή σας στις Ευρωεκλογές σας δίνει ουσιαστικό δικαίωμα λόγου στην κατεύθυνση που θα πάρει η ΕΕ κατά τα επόμενα πέντε έτη σε τομείς όπως το διεθνές εμπόριο, η ασφάλεια, η προστασία των καταναλωτών, η καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και η οικονομική ανάπτυξη. Οι ευρωβουλευτές δεν διαμορφώνουν και αποφασίζουν απλά σχετικά με νέα νομοθεσία, ελέγχουν επίσης τα άλλα όργανα της ΕΕ. 

Η ψήφος σας δίνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση δύναμη για να προστατεύσει εσάς και την οικογένειά σας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.